Smaklöst

Jag är ett snorproducerande monster.
Har varit förkyld hela veckan, men det senaste dygnet tar priset alltså.
Har aldrig, jag upprepar aldrig snutit mig såhär många gånger under en så kort tid som idag. Det bara sprutar snor. Gud vad mysigt, tänker ni nu. MEN ÄR NI SÅ PERFEKTA DÅ? Nej just det.
 
Igår nös jag så näsblodet skvalade över pyjamasen. "Maaartheee.." ylade jag med handen tryckt mot ansiktet. Bästa M hämtade papper och pysslade om mig på husmoderligt sätt. 
 
Igår tappade jag smak- och luktsinnet. Verkligen totalt. Vad hemskt det är, jag måste börja uppskatta mina sinnen efter den här förkylningen. 
 
Jag borde utnyttja min smaklöshet (ja, ni vet vad jag menar) och ställa upp i en tävling. En såndär när man ska äta äckliga saker och vinna massa pengar. Jag hade kunnat äta vad som helst just nu, det hade ändå inte påverkat mina osamarbetsvilliga smaklökar. Tips på ätar-tävlingar någon?
 
 
Nej, men USCH, jag låter jättegnällig. Det är jag inte :)
Har skrivit klart två skolarbeten plus gjort klart ett solo under det senaste dygnet, det är ju positivt om något. Om om en vecka åker vi till Pariiiiiiiiis! Wo-freaking-ho!
 
Veckan har varit rolig men kämpig. Snorig näsa och trötta lungor har gjort dansen tung men jag har kämpat på som en oxe ändå. Kanske borde ha vilat lite mer.. men ja. Det får jag ta tag i under pensionen.
 
Lördagskvällen blir lugn och tråkig. Satsar på att bygga ett snorpappers-berg till skyarna (är på god väg) och dricka min kroppsvikt i pepparmynta-te. Jag skulle kunna laga en jätte-läbbig middag med alla möjliga olika ingridienser bara för att skryta om det sen. "Höhö, jag åt havregrynsgröt med soja, russin, oregano, senap och vaniljsås till middag igår, slå det om ni kan!". Men hur coolt blir det när man sedan kommer på att jag inte kände en tillstymmelse till smak.. 
 
Anyway, nu ska jag läsa lite i min jättehemska bok. DEN är smaklös om något.
 
 
Dagens drog. Nu var jag rolig va!
 
 
Njut av era smaklökar! :(
 

/ajdun
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp