Time flies

Tiden går för fort. Jag hänger inte med. Nu är det söndag igen, och snart måndag, sen helg IGEN och snart är det väl jul och nyår och påsk och sen fyller jag 22 och DÅ är man redo att känna sig gammal. Eller?
Det är inte så att jag känner mig stressad egentligen. Jag är bara förundrad över hur snabbt tiden går. Jag har nog för roligt..

Just nu är jag dock så chill som man kan vara. Jag har inte så mycket planerat för idag, förutom att försöka vila. Det är svårt alltså, jag måste verkligen anstränga mig för att ta det lugnt.
Jag läser texter, lyssnar på förtrollande musik och dricker mjölk direkt ur förpackningen. Det står Adi på mitt mjölkpaket, Maja har skrivit det för att vi inte ska blanda ihop våra mjölks. Det är fint och det får mig att inse att jag aldrig är ensam.

Igår var jag på en underbar workshop med Nuria Sagarra ur Carte Blanche. Vi fick testa koreografi ur "MAD", koreograferat av Arco Renz.
I våras skrev vi i klassen en uppsats om just det stycket, så det var sjukt kul att få dansa det. Jävligt tungt var det, väldigt speciell teknik. Mm, mer sånt.

Hade egentligen tänkt att dra på workshop idag också, men ekonomin tillåter inte allt. Jag tog en gratis springrunda imorse istället. Eller runda är inte sanningsenligt, jag sprang backintervaller i parken. Det var härligt och svettigt och bredvid mig i gräset var det hundträff med massa söta tufsar som sprang runt.

Kvällen igår innebar tvätt och hembakad pizza. Pizzan var bäst i världen, och Maja utnämnde mig återigen till Årets vegan-kock. Jag har själv varit vegan i en vecka nu, men kommer bli vegetarian igen till veckan när jag "måste" äta upp mina ägg som står i kylen och hotar med att bli dåliga. Kommer nog köra en varannan vecka-grej med vegan/vegetarian-kosten. Alternativt bara äta ägg.
Eller alltså, inte BARA ägg, men som enda animaliska livsmedel. Hur skulle det bli förresten, att endast äta ägg? Lite rörigt, kanske. Ha ha haaa... (Okej, innan årsskiftet ska jag sluta med mina dåliga ordvitsar)

Hörde förresten om en man som bara åt broccoli. Han mådde skitbra tydligen. Och så hade han tydligen väldigt glansigt och fint hår. Det är ju så man blir grön av avund, höhöhö. (Nej seriöst, nu får jag lägga av.)

Jag behöver massage. Ska odla långa ögonfransar att vifta med framför Maja så kanske jag får mig några kläm framåt kvällen (det där lät helt underbart fel).
Jag är så sliten i kroppen att jag bara behöver tänka på att sträcka på mig så knakar det i varenda led. Ibland låter jag som en öppen spis, ni vet sådär sprakande. Jag säger ju att jag är gammal!

I veckan som kommer ska jag försöka klämma in ett hip hop eller house-pass någonstans mellan alla vanliga kvällskurser. Är så sugen på att få groova lite i min hjärte-genre, det blir väldigt lite tid för det numera.
Tänk om jag skulle smita iväg redan idag.. Nej just det, vila var det ju.. Blööö.

Nu vaknade Majo. Min charm är outstanding, ikväll blir det massage!! :D








Jag och min kropp myste med morgonstretch och ingefärs-te köket.


/ajdun
Allmänt | | 5 kommentarer |
Upp