Höstlov!

Yo!

Hoppsan hejsan, här går dagarna utan att man hinner skriva ett skit. Skona mig.

Har varit förkyld och jävlig i en vecka, men nu är jag äntligen frisk och har haft min första träningsdag på alltför länge. Hade modernt, pedagogik samt styrketräning idag. Tjoho! Våran gladiator Helge har slitit av en muskel i sidan och är sjukskriven, men vi klarade minsann attågon de pusha oss själva. Kommer nog ha en rätt fet träningsvärk imorgon..

I skrivande stund sitter jag på tåget mot höstlovet. Ska tillbringa helgen i Stockholmia med mamma, mormor och moster. Hotellnätter, shopping, musikal, restaurangmiddagar och storstads-stros är på agendan. Kommer bli grymt! Sedan brummar vi ner till Karlsborg där jag ska spendera resten av veckan. Lovet är varmt välkommet även om jag kommer sakna skolan och dansen. Men EN vecka klarar jag mig nog utan Flow. Kanske…

Joråsåatte…. Veckorna flyter på. Jag tränar, undervisar, skrattar, svettas och lever. Allt är som en dröm fast i vaket tillstånd. Lovely. Hösten är här med regn och färgsprakande löv. Me like!

Jag och Majo börjar så smått planera inför flytten i jul. Kommer kännas bajs att flytta från varandra efter 3,5 år (råkade skriva 35 år först, riktigt sååå länge är det ju inte..), men så går det när livet tar sikte på nya upptåg. Maja återvänder till Götlaborg och jag ska stoppa munnen full av gröt. Det blir Danmark, alltså. Gah, längtar som en tok!

 

På tal om gröt har jag infört en ny morgonrutin som både sparar tid och är miljösnällt. Jag äter helt enkelt gröten rätt ur kastrullen. Hur smidigt som helst; koka gröt, pynta med lite gojibär och nötter, slafsa på lite äppelmos, någon deciliter mjölk och ett skyfall kanel. Ta en sked och ät. Ta-dah!

 

Okej, nu har jag åkt i… 1,5 timme. Jag är redan bored. Det finns inte ens internet på tågskrället. Jaja, jag har böcker. Och matsäck!

Borde verkligen gå och kissa innan mina ben stelnar till i den ultimata fredags-träningsvärken. Men jg är rädd att det redan är försent. Ajaj.

”We just crossed the bååårder, between Norway and Sweden… Welcome to Sweden!” sa precis lokföraren på den bredaste värmlands-dialekten jag hört. Underbart!

 

Nu börjar jag flumma iväg, märker jag. Bäst att sluta skriva innan det går överstyr..

 

Kastrullfrukost en helt vanlig torsdag

 

Floware!

 

 

 

Heja Sverige!

Heja höstlov!

 

 

 

/ajdun

Allmänt | | Kommentera |
Upp