1:a advent

Hurra! Äntligen lite snö :) Fast inte så lite heller..
Imorse blåste det storm när jag sprang. Blev bara en halvtimme men kändes som jag sprungit ett halvår när jag kom in. Igår höll jag på att förfrysa ansiktet när jag sprang så imorse tänkte jag vara smart. Jag tog ett pannband och lindade runt min arma nuna. Såg antagligen ut som en galen rånare när jag sprang, men det gör inget. Norrmän är väldigt accepterande. Det var bara ca 50% av alla jag mötte som pekade på mig och skrattade. Hmpf..

I helgen har vi haft föreställning i Paulus-kyrkan. Det var kul och tydligen väldigt uppskattat.
Nu är det bara att ladda för nästa föreställning om 2 veckor. Ska bli kul!

3 veckor kvar i skolan. Herregud. Vart tog denna termin vägen??
Ska dock utföra underverk på dessa 3 veckor, iallafall om man ska tro skolan rätt. Uppsats, inlämningar, redovisningar, hålla i en dansklass, föreställningar, visningsklass m.m. m.m...
Men det ska nog gå bra.

Idag är det första advent och jag är salig av lycka. Har pyntat i köket och satt upp min tacky ljusslinga (oh ja, med kulörta lampor) i sovrummet. Mys. Snart är det juuul!
Ikväll ska jag och Majs knäcka nötter, tända ljus och lyssna på julmusik. Jag har varit sugen på julmusik sen augusti så nu jädrar ska vi spela så taket blåser av!

Igår beställde jag, Maja och Matilda biljetter till Thailand. Åh, jag längtar som en tok! Vi åker den 8 augusti och kommer hem precis innan skolan börjar. Perfekt.

Just nu, i skrivande stund, dricker jag te, facebookar och kokar massa kikärtor i en alldeles för liten kastrull. Jag har städat och tvättat och tränat balett på hallgolvet. Livet är bra och jag mår strålande.


Lite bilder från helgen







Bah, jag hade massa mer bilder, men de ville bara lägga sig på fel kant.
Damn it!


Kos!

/ajdun
Allmänt | | Kommentera |
Upp