25 november

Här kommer jag, som återuppstigen från de döda.
Såg att jag inte har skrivit på en månad nu, hoppsan.. Kan bara säga att jag har haft häcken full.
 
Om jag skulle uppsummera allt som hänt sedan sist skulle tangentbordet nötas ner till ground zero och era stackars ögon skulle krevera av utmattning, så jag bara låter bli.
Egentligen har jag bara gått i skolan, tränat, jobbat, undervisat masssssssa, flängt runt i hela oslo känns det som, varit på föreställningar, börjat flyttpacka osv osv..
 
I fredags var vi med på Norske Talenter 2012 och dansade bakom en rappare som heter Michael. Han är grym. Han var en plats från att gå vidare till finalen vilket var lite surt. Å andra sidan fick han en jäkla massa röster från tittarna, och det var ju kul. Dessutom var vi sminkade som batmans/kråkor/whatever, och det var ännu roligare. Ni kan se klippet här om ni vill: http://www.youtube.com/watch?v=zs1HHaZlVMM
 
 
 
 
 
Igår kväll var jag på en ungdomsklubb och höll i en house-workshop. Kidsen var fantastiska och svetten flödade på samtliga inblandade. Kul kul kul!
Efteråt åkte jag hem och drack en oanständig mängd te med Maja, samtidigt som vi la klart ett pussel som vi började med förra helgen. Party-stämpeln bleknar för varje dag..
 
Nu ska jag snart ut på morgonpromenix med min mp3 som enda sällskap. Bästa starten på en söndag. Lite senare blir det breaking med Helge & co och ikväll är det house battle+ jam som gäller. Gryyyyyym dag.
 
3 veckor kvar i skolan. Sedan jullov. Åh herre min skapare, var tog tiden vägen?
 
 
Goder morgon
 
 
Hey ho, let's go!
 
/ajdun
Allmänt | | Kommentera |
Upp